برگزاری دوازدهمین کنفرانس بین المللی صنایع دریایی واولین همایش بررسی و پیشگیری از سوانح دریایی- مهر 1389 زیباکنار

ارسال به یک دوست   نسخه مناسب برای چاپ {PDF=ساخت فایل pdf از این خبر^news.16} 
شماره :  16 | نویسنده : KSP  |  در تاریخ : l j M Y - H:i:s | در بخش :  اخبار دریایی   

انجمن مهندسی دریایی ایران در نظر دارد دوازدهمین کنفرانس بین المللی صنایع دریایی و اولین همایش بررسی و پیشگیری از سوانح دریایی را از 27 تا 29 مهر 1389 در زیباکنار (ایران) برگزار نماید

قرارگرفتن كشور ايران در يك موقعيت جغرافيايي استراتژيك و برخورداری از  حدود 3000 كيلومتر مرز آبي در شمال و جنوب كشور با منابع غني نفت و گاز، آبزيان بي شمار و جايگاه ممتاز
حمل و نقل بين‌المللي از منابع عظيم و پتانسيل‌هايی است که مي‌تواند در توليد ناخالص ملي تأثير بسزايي داشته باشد و زمينه‌هاي فعاليت و موفقيت‌هاي بزرگي را براي يك صنعت عظيم دريايي كه متضمن اشتغال زايي، محروميت‌زدايي، رشد اقتصادي، ارتقاء بهره‌وري و فن‌آوري باشد فراهم کند.
بخش صنايع دريايي كشور مشتمل بر امور حمل و نقل دريايي، بنادر و اسكله‌ها، صنايع ساخت و تعمير كشتي، پروژه‌هاي سكوسازي، صيادي و ... مي‌باشد. صنعت كشتي سازي قادر است بيش از 250 گروه صنعتي و خدماتي جانبي  و فرصت شغلي براي 800 هزار نفر در سال برآورد کند. در مقوله حمل و نقل دريايي مي‌توان به جايگاه مهم شركت هاي كشتيراني در بخش حمل نفت و گاز، حمل بار و مسافر و حدود 90 درصد صادرات و واردات غيرنفتي كشور كه از طريق دريا صورت مي‌گيرد اشاره کرد. همچنين موقعيت حساس سياسي و اقتصادي خليج فارس و درياي خزر بر اين مهم افزوده و لازم است برنامه هاي جامعي در خصوص توسعه صنايع دريايي كشور در بخش دفاعي و غيردفاعي تدوين شود.
با توجه به مطالب فوق، انجمن مهندسي دريايي ايران از سال 1377 با همت و تلاش جمعي از دلسوزان اين صنعت، استادان دانشگاهي، متخصصان و كارشناسان برای ارتقا، توسعه و گسترش اين صنعت استراتژيك تأسيس و شروع به فعاليت کرده است. انجمن مهندسي دريايي از بدو تأسيس، به مشكلات و مسائل این حیطه پرداخته است و  با حضور كليه ارگان هاي دولتي و غيردولتي در جهت حل آنها كوشش می کند. به تشخيص كارشناسان، برگزاري همايش‌هايي با عنوان همايش صنايع دريايي مي‌تواند محلي مناسبي براي طرح مسائل و تدوين روش-هاي ارتقاء و توسعه اين صنعت باشد.
بر اين اساس اين انجمن اولين همايش  صنايع دريايي را در سال 78 با حمايت سازمان برنامه و بودجه، دفتر مطالعات علمي و صنعتي رياست جمهوري برگزار کرد و با استقبال مسئولان وقت روبه رو شد. با توجه به تصويب لايحه حمايت از توسعه صنايع دريايي در مرداد 86، و مهيا بودن بسياري از پتانسيل هاي مورد نياز پيشرفت صنايع دريايي كشور مانند امكانات سخت‌افزاري و نيروهاي تحصيل كرده، اميد است دوازدهمين همايش صنايع دريايي در سال 1389 بتواند به اهداف و نتايج مورد انتظار دست يابد.
محورهای این همایش عبارت است از:
-  صنايع کشتي سازي
-  مواد و تجهيزات
-  صنايع فراساحل
-  حمل و نقل دريايي
-   فيزيک دريا و اقيانوس شناسي
-   ايمني و محيط زيست دريايي
-   قوانين، استانداردها و کنوانسيون هاي بين المللي
علاقه مندان می توانند برای اطلاع از جزئیات بیشتر و چگونگی ارائه مقالات به پایگاه اینترنتی: www.mic2010.ir  و یا به دبيرخانه همايش به نشانی زیر مراجعه نمایند:
تهران، ابتداي خ كارگر شمالي، بين فرصت و نصرت، خ جواهري، پلاك 10، واحد 6
تلفن: 66437391  ـ 66595920   دورنگار: 66901552

خواندن / ارسال نظرات :0